Bu Blogda Ara

17 Temmuz 2010 Cumartesi

dore pazarlamadan muhteşem takılar

Biblo Rende - Mavi

Kullanımı kolay ve pratiktir. Fazla yer kaplamaz. Gövdesinde yer alan üç farklı yüzeyi ile havuç, salatalık, peynir, çikolata ve benzeri gıdaları rendeleyebilirsiniz.

Dore tarafından beğeninize sunulan yeni kek kalıbı serisi

DAVETLERİNİZDE FARK YARATIN!



Happyflex Silikon Kek Kalıpları, günlük kullanımın yanı sıra misafirlerinizi ağırlarken hazırlayacağınız ikramlıklarla fark yaratmanızı sağlar. Birbirinden güzel şekilleriyle sofralarınıza ayrı bir tat katacak olan Happyflex Kek Kalıpları, silikon malzemeden üretilmiş olup cam veya metal kalıpların aksine kırılmaz, parçalanmaz veya yapışmaz. 

Happyflex Silikon Kak Kalıpları serisi , Klasik, Güneş, Gül  ve Ayçiçeği şekillerinde 4 farklı kek kalıbının yanı sıra  2 farklı mini kek kalıbından oluşur. Esnek silikon yapısı sayesinde metal kalıplarda pişirilen keklerde elde edilemeyecek kadar detaylı ve şık tasarımlarda kekler pişirmenizi sağlar. 

HappyFlex

Dore tarafından beğeninize sunulan yeni kek kalıbı serisini sıcak soğuk her türlü kalıplandırılabilir malzeme için kullanabilir ve hayal gücünüzü de ekleyerek daha önce hiç yapılmamış ikramlar yapabilirsiniz.  Yeni kek kalıbı serisi ile hazırlayacağınız kek, puding, pasta, parfe ve hatta dondurma ile renklendireceğiniz ikramlarınız artık daha şık ve hazırlanma süreciniz çok daha pratik.

Gazlı, elektrikli ve mikrodalga fırınlarda kullanılabileceği gibi istenirse derin dondurucuya da konulabilir. -60 C ile +260 C arasındaki sıcaklıklara dayanıklıdır. Kek ve puding yapımını kolaylaştırıp, eğlenceli hale getiren Happyflex Kek Kalıpları uygulama sırasında yağlama gerektirmez. Bulaşık makinesinde yıkanabilmektedir. Bu sayede kolayca temizlenmekte, zahmet vermemektedir.